Policija dobila pomembne okrepitve

Foto: Citroën Slovenska policija z novimi citroën jumperji Foto: Citroën Slovenska policija z novimi citroën jumperji Foto: Citroën Slovenska policija z novimi citroën jumperji Foto: Citroën Slovenska policija z novimi citroën jumperji Foto: Citroën Slovenska policija z novimi citroën jumperji Foto: Citroën Slovenska policija z novimi citroën jumperji
Slovenska policija je okrepila svoj vozni park z 20 novimi vozili.
Oglej si celoten članek

Na Ministrstvu za notranje zadeve Republike Slovenije so za potrebe slovenske policije kupili 20 specialno kombiniranih tovornih vozil znamke citroën jumper. Na podlagi javnega razpisa so izbrali Avtotehno VIS, ki je pooblaščeni zastopnik znamke Citroën. Ta strateška odločitev je del neprestanih prizadevanj za izboljšanje operativne učinkovitosti in okoljske odgovornosti slovenske policije, so zapisali v sporočilu za javnost.

Foto: Citroën Slovenska policija z novimi citroën jumperji

Vozila citroën jumper so bila izbrana na podlagi javnega razpisa. Vozila so prilagojena specifičnim potrebam policijskih enot, imajo pa tudi elemente zasnovane za trajnost. Med drugim imajo vozila pnevmatike, ki zagotavljajo boljši izkoristek in oprijem, še posebej na mokrih površinah, kar povečuje varnost in zmanjšuje porabo goriva.

Foto: Citroën Slovenska policija z novimi citroën jumperji

Kot je poudarila Polona Kos, vodja prodaje na Avtotehni VIS, so ponosni, da je ministrstvu izbralo njihove tako imenovane marice, ki bodo izboljšale operativne zmogljivosti slovenske policije. V letu 2022 so namreč kupili 40 vozil citroën jumper, leto kasneje so se odločili še za dolgoročni najem 40 vozil. "Prepričani smo, da bo ta nakup služil kot vzor drugim sektorjem in industrijam, ki iščejo zanesljive, varne in okolju prijazne poslovne rešitve," še pravi Kosova.

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.