Policist na kolesu lovil lamborghinija

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Policist na kolesu ni veliko razmišljal. Videl je, da je športni avtomobil zapeljal skozi križišče ob rdeči luči na semaforju in se zapodil za njim.
Oglej si celoten članek

Video dneva Video: S kolesom vlekel avto - čez Ljubljano!

Japonska je zelo specifična država. Eno od pravil življenja je spoštovanje zakonov in pravil. Odličen primer za to je zanimiv posnetek. Na njem policist na kolesu lovi voznika v lamborghiniju huricanu, ki je prevozil rdečo luč na semaforju. Na koncu ga ujame in mu napiše kazen. Verjetno bi se marsikje policist raje obrnil stran in zamižal na obe očesi.

Video Video: Policist sklatil motorista, sopotnica ponorela

Je pa res, da tudi voznik huricana ni niti poskušal pobegniti, ampak je mirno čakal v vozilu. Zanimivo je tudi spoštovanje policista do voznika, saj policist poklekne pred avtomobil, da bi lahko zadržal stik z očmi z voznikom, ki bo moral zagotovo globoko seči v žep in plačati kazen za prekršek.

Video Video: skočil mu je na lamborghinija - dvakrat!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:26 27. December 2017.

    GLOBOKO seči v žep za kazen? Saj se hecate, kajne? Če je dal pol milijona za avto bo pa za …

  • 07:20 27. December 2017.

    Lamborghini huracan, ne hurican!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.