Policist "Superman" obdržal vozilo na mostu

Foto: Twitter Foto: Twitter Foto: Twitter
V Veliki Britaniji se je zgodila filmska zgodba. Prometni policist se je potem, ko je kombinirano vozilo obviselo na robu mostu, spremenil v "Supermana".
Oglej si celoten članek

Policist Martin Willis se je potem, ko je kombi zdrsnil z mostu in obvisel na robu skupaj z voznikom, z vso silo oprijel vozila in ga skušal obdržati na mostu. Na Twitterju je zapisal, da je poskušal preprečiti, da bi vozilo zanihalo v vetru in padlo z mostu. Willis, znan po vzdevku Motorway Martin, je svojim sledilcem na socialnem omrežju zapisal, da ne more opisati sreče, ko je videl na kraj dogodka prispeti gasilce.

Poškodbe glave S tovornjaka padel led, voznica pristala v bolnišnici

Njegovi kolegi so ob pogledu na posnete fotografije zapisali, da je živeči Superman.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:33 3. December 2017.

    Verjetno je kaj v sorodu z Bruceom alias Johnom McClaneom :)))

  • 16:10 3. December 2017.

    Pa kaj je z vami novinarji. Kaki superman neki kot je razvidno iz slike je policajcek samo drzal kombi dol …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.