Slovenija > Črna kronika
6640 ogledov

S tovornjaka padel led, voznica pristala v bolnišnici

Led na avto Koroški Gasilski Zavod
Led je s tovornjaka padel na vetrobransko steklo avtomobila.

Pri kraju Podskrajnik se je okrog 11.50 zgodila prometna nesreča, v kateri se je poškodovala voznica osebnega avtomobila. Policisti so ugotovili, da je s tovornega vozila, ki je vozilo iz smeri Cerknice proti Rakeku, padel led na avto. Bralka nam je sporočila, da je led padel na avto, ki je vozil nasproti in ne za tovornjakom. 

Led je padel na prednje vetrobransko steklo. Pri tem je 46-letna voznica osebnega vozila utrpela poškodbe glave. Z reševalnim vozilom so jo odpeljali v ljubljanski klinični center. 

Led na avto Sploh ni vedel ... Avto Led s tovornjaka padel na avto, voznica v bolnišnico

Povzročitelj nesreče je odpeljal s kraja prometne nesreče, ne da bi nudil prvo pomoč oziroma podatke o udeležencu. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil. 

Ob tem na polciiji dodajajo, da se z globo 200 evrov kaznuje voznik, ki ima na vozilu sneg, led, vodo ali druge snovi, ki bi lahko vplivale na vozne lastnosti vozila ali bi se lahko raztresale ali razlivale.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • Euicaa 23:03 13.november 2017.

    Pepe007 bod rajs tih ce neves kako in zakaj se je zgodil!!! Drgac pa voznica je bla moja mami in vem vse natancn kak se je zgodil. Tisti ko pa pisejo clanke naj se pa tut pozanimajo kak tocn je ...prikaži več blo da se ona ni peljala za njim ampak iz nasprotne strani!!! Ljudje nimajo vec socutja skoda besed...

  • asmas1965 19:49 13.november 2017.

    pepe007 ne bluzi o varnostni razdalji.Peljal sem za to žensko ko je priletel led-sneg s kamiona. Voznica je peljala v levi oviek, ko je IZ NASPROTI VOZEČEGA TOVORNJAKA NA NJEN AVTO PRILETEL LED .drugič raje molči če ne veš kaj ...prikaži več se je resnično zgodilo.To ti naj bo v poduk za naprej lp iz notranjske

  • res.no 16:46 13.november 2017.

    teb pa ni jasno,da moraš imet spucan avto oz. vozilo... in da karkoli je na njem - odnese po zraku lahko naokoli, kaj pa če bi odneslo v pešca, ki bi hodil mimo - kaj bi pa tistemu napisal kot ...prikaži več nauk. Malo pomisli predno pišeš bedarije in se nauči čigava odgovornost je v takem primeru.