Pri 62.-ih s plesom ukazuje prometu

Policistka z Manhattna je urejanju prometa s svojim gibanjem in sodelovanjem z vozniki dala novo dimenzijo. Oglejte si najnovejšo epizodo.
Oglej si celoten članek

Pri 62 letih je Mentoria Hutchinson še zelo vitalna, dokazuje posnetek, ki je te dni hit na Youtubeu. Policistka je pri svojem delu razvila vrsto gibov in kretenj, ki spodbujajo voznike k hitrejšemu odzivanju v vedno s pločevino nabitih newyorških križiščih. Hutchinsonova je sicer prava atrakcija, ki privablja turiste in prav škoda bo, ko bo bele rokavičke za vselej pospravila v predal.

"Če privabiš nase pozornost ljudi, potem lahko z njimi počneš kar želiš," je dejala ob neki priložnosti policistka, ki raje kot piščalko ter krike uporablja roke.

Kot poroča Rumble, je Hutchinsonova po lastnih besedah ob urejanju prometa pričela poplesavati iz strahu, saj jo je v karieri med urejanjem prometa doslej že dvakrat povozil avtomobil. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.