Avto
36 ogledov

Pri 62.-ih s plesom ukazuje prometu

Prometna policistka Youtube
Policistka z Manhattna je urejanju prometa s svojim gibanjem in sodelovanjem z vozniki dala novo dimenzijo. Oglejte si najnovejšo epizodo.

Pri 62 letih je Mentoria Hutchinson še zelo vitalna, dokazuje posnetek, ki je te dni hit na Youtubeu. Policistka je pri svojem delu razvila vrsto gibov in kretenj, ki spodbujajo voznike k hitrejšemu odzivanju v vedno s pločevino nabitih newyorških križiščih. Hutchinsonova je sicer prava atrakcija, ki privablja turiste in prav škoda bo, ko bo bele rokavičke za vselej pospravila v predal.

"Če privabiš nase pozornost ljudi, potem lahko z njimi počneš kar želiš," je dejala ob neki priložnosti policistka, ki raje kot piščalko ter krike uporablja roke.

Kot poroča Rumble, je Hutchinsonova po lastnih besedah ob urejanju prometa pričela poplesavati iz strahu, saj jo je v karieri med urejanjem prometa doslej že dvakrat povozil avtomobil. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.