Pri Toyoti so bili heroji za eno noč

Foto: Toyota Adria Heroji furajo v pižamah, Toyota Adria Foto: Toyota Adria Heroji furajo v pižamah, Toyota Adria Foto: Toyota Adria Heroji furajo v pižamah, Toyota Adria
Varnost v prometu je pomembna za nas vse, zato je prav, da kdaj za njeno povečanje tudi kaj storimo.
Oglej si celoten članek

To so storili tudi zaposleni pri podjetju Toyota Adria, ki so 21. Avgusta v sodelovanju z Mladinskim centrom Slovenske Konjice, Zavodom Vozim in ambasadorjem znamke Toyota boksarskim šampionom Dejanom Zavcem v okviru akcije Heroji furajo v pižamah poskrbeli, da so mladi obiskovalci koncerta glasbenikov Funk Fact & Sare Lamprečnik v konjiškem klubu Patriot varno prišli domov.

Nesreča Podatki za Slovenijo: Ženske so boljše voznice kot moški

Ko se je koncert zaključil, so namreč domov varno odpeljali vinjene mlade, ki so se zabavali na vrtu kluba. Žal je tako, da pri nas skoraj nobena zabava ne mine brez pitja alkohola, kar je dejstvo, pred katerim si ne moremo zatiskati oči, zato udeleženci akcije družbo in mlade opozarjajo, naj kljub vsemu ravnajo dogovorno in za volan avtomobila ne sedajo pod vplivom alkohola.

Rešitev? Bi morali za opitost za volanom kaznovati tudi lokal?i

Odnos do alkohola je odvisen od vzgoje

Tudi ekipa #Team Toyota, kot so se poimenovali zaposleni pri Toyoti, ki so skoraj vsi že starši, je dobila vpogled, kako se mladi danes zabavajo. Pravijo, da njihovi otroci še niso v letih, ko bi potrebovali prevoze z zabav, vendar pa morajo že danes vedeti, kako poskrbeti za njihovo varnost, ko bodo starejši. Od vzgoje je tudi odvisno, kakšen odnos do pitja alkohola bodo v življenju imeli mladi.

Foto: Toyota Adria Heroji furajo v pižamah, Toyota Adria

Na nočnih vožnjah je že drugič sodeloval tudi direktor podjetja Toyota Adria Kensuke Tsuchiya, ki je povedal: »Korporacija Toyota mobilnost razume precej širše kot zgolj izdelovanje avtomobilov. Smo v fazi, ko se želimo iz izdelovalca čedalje boljših avtomobilov transformirati v dobavitelja enakopravne mobilnosti za vse. Prepričani smo, da bomo skozi to filozofijo znali še bolj ceniti individualnost in se osvoboditi ustaljenih vzorcev mišljenja, diskriminacije in predsodkov.«

Avto Učenje vožnje po rehabilitaciji na URI Soča s pomočjo robotike

Foto: Toyota Adria Heroji furajo v pižamah, Toyota Adria

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.