Princ William moral zaradi rojstva tretjega otroka zamenjati avto

Foto: Profimedia Princ William in land rover Foto: Profimedia Princ William in land rover Foto: Profimedia Princ William in land rover Foto: Profimedia Princ William in land rover Foto: Profimedia Princ William in land rover Foto: Profimedia Princ William in land rover Foto: Profimedia Princ William in land rover
Tudi britanskemu prestolonasledniku se je zgodilo. Dosedanji avto je postal premajhen za tri majhne otroke.
Oglej si celoten članek

Princ William je po ženo Kate, ki je v ponedeljek v Londonu povila njunega tretjega otroka, prišel z novim avtom. Če se je doslej prestolonaslednikova družina zanašala na petsedežnega range roverja, pa je William ženo in sina odpeljal domov v novem sedemsedežnem land rover discoveryju.

Magazin Britanska princesa Kate je tretjič rodila!

Ker je sredinski sedež v tretji vrsti v novodobnih suvih praviloma ozek, je za prevoz treh otrok v sedežih potrebno uporabljati večjega enoprostorca ali sedemsedežnika. Če je imel pri prvorojencu Georgeu princ William še težave pri nameščanju otroške lupinice v avto, je tokrat postopek tekel zelo hitro. 

Britanska kraljeva družina je sicer tesno navezana na znamko Land Rover, ki prek posebnega VIP programa skrbi, da se dvor ves čas vozi v njenih suvih. Tradicija ostaja trdna, čeprav je Jaguar Land Rover pred časom prešel v roke Indijcev.

Magazin Tako se je Kate včeraj poklonila princesi Diani

Discovery je zelo prestižen suv, a je na premium lestvici in po ceni vseeno stopnico pod nekoliko starejšim range roverjem. Ta obstaja tudi v sedemsedežni različici.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.