Avto
8708 ogledov

Princ William moral zaradi rojstva tretjega otroka zamenjati avto

Princ William in land rover
1/7
Tudi britanskemu prestolonasledniku se je zgodilo. Dosedanji avto je postal premajhen za tri majhne otroke.

Princ William je po ženo Kate, ki je v ponedeljek v Londonu povila njunega tretjega otroka, prišel z novim avtom. Če se je doslej prestolonaslednikova družina zanašala na petsedežnega range roverja, pa je William ženo in sina odpeljal domov v novem sedemsedežnem land rover discoveryju.

Kate Middleton Magazin Britanska princesa Kate je tretjič rodila!

Ker je sredinski sedež v tretji vrsti v novodobnih suvih praviloma ozek, je za prevoz treh otrok v sedežih potrebno uporabljati večjega enoprostorca ali sedemsedežnika. Če je imel pri prvorojencu Georgeu princ William še težave pri nameščanju otroške lupinice v avto, je tokrat postopek tekel zelo hitro. 

Britanska kraljeva družina je sicer tesno navezana na znamko Land Rover, ki prek posebnega VIP programa skrbi, da se dvor ves čas vozi v njenih suvih. Tradicija ostaja trdna, čeprav je Jaguar Land Rover pred časom prešel v roke Indijcev.

kate middleton Magazin Tako se je Kate včeraj poklonila princesi Diani

Discovery je zelo prestižen suv, a je na premium lestvici in po ceni vseeno stopnico pod nekoliko starejšim range roverjem. Ta obstaja tudi v sedemsedežni različici.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.