Prvi, ki si lasti "sveto trojico" avtov

Foto: Riad Ariane/Supercar Driver/SWNS/Profimedia Pa Foto: Riad Ariane/Supercar Driver/SWNS/Profimedia P1 Foto: Riad Ariane/Supercar Driver/SWNS/Profimedia Laferrari in P1 Foto: Riad Ariane/Supercar Driver/SWNS/Profimedia 918 spyder Foto: Riad Ariane/Supercar Driver/SWNS/Profimedia 918 spyder, laferrari in P1 Foto: Riad Ariane/Supercar Driver/SWNS/Profimedia Paul Bailey
Britanski multimilijonar naj bi bil prvi Zemljan, ki si lasti tri izmed najbolj prestižnih avtomobilov ta hip - porscheja 918 spyder, ferrarija laferrari in mclarna P1. Ob tem je zanimivo, da je ključe dveh od nih prejel v istem dnevu.
Oglej si celoten članek

55-letni Paul Midley je z ženo Seleno obogatel, ko je pred desetletjem strankam v poslovnem svetu ponudil dodelano možnost konferenčnih klicov. Podjetje sta pred dvema letoma prodala in zaslužila kakih 40 milijonov evrov. 

Del tega bogastva je Bailey hitro pretočil v drage igrače, saj se je takoj postavil v vrsto pri treh različnih proizvajalcih supešportnih vozil, Porscheju, Ferrariju in McLarnu.

In sedaj jih ima, vse tri modele, ki so ta hip med najbolj zaželenimi na svetu.S tem je prehitel precej bogatejše in tudi znane zbiralce, denim Jay Lena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:40 4. Februar 2015.

    OK, sedaj pa takole:<br />1. Umaknite tole "novico",<br />2. dobro jo preglejte<br />3. še enkrat objavite.<br /><br />Najprej pišete, da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.