Avto
6 ogledov

Prvi, ki si lasti "sveto trojico" avtov

918 spyder, laferrari in P1
1/6
Riad Ariane/Supercar Driver/SWNS/Profimedia
Britanski multimilijonar naj bi bil prvi Zemljan, ki si lasti tri izmed najbolj prestižnih avtomobilov ta hip - porscheja 918 spyder, ferrarija laferrari in mclarna P1. Ob tem je zanimivo, da je ključe dveh od nih prejel v istem dnevu.

55-letni Paul Midley je z ženo Seleno obogatel, ko je pred desetletjem strankam v poslovnem svetu ponudil dodelano možnost konferenčnih klicov. Podjetje sta pred dvema letoma prodala in zaslužila kakih 40 milijonov evrov. 

Del tega bogastva je Bailey hitro pretočil v drage igrače, saj se je takoj postavil v vrsto pri treh različnih proizvajalcih supešportnih vozil, Porscheju, Ferrariju in McLarnu.

In sedaj jih ima, vse tri modele, ki so ta hip med najbolj zaželenimi na svetu.S tem je prehitel precej bogatejše in tudi znane zbiralce, denim Jay Lena.

Komentarjev 1
  • nenad.stef2 17:40 04.februar 2015.

    OK, sedaj pa takole:1. Umaknite tole "novico",2. dobro jo preglejte3. še enkrat objavite.Najprej pišete, da je Paul Midley, potem da je Paul Bailey. Kako je sedaj človeku ime? Potem piše, da je Midley a.k.a. Bailey ...prikaži več "obogatel, ko je pred desetletjem strankam v poslovnem svetu ponudil dodelano možnost konferenčnih klicov." Resno? KlicOV? Nazadnje pa pišete, da je prehitel "Jay Lena". Koga? Mislite JayA Lena mogoče?Oh ja... kam je padlo novinarstvo v Sloveniji...