Prvi pogled na prenovljenega passata

Foto: Volkswagen
Foto: Volkswagen
Posodobljeni volkswagen passat je pred vrati. K nam prihaja konec poletja. Kaj je znanega o njem?
Oglej si celoten članek

Pri Volkswagnu so objavili prvo skico prenovljenega passata, ki ga bodo v limuzinski različici uradno predstavili na avtomobilskem salonu v Detroitu v začetku januarja.

Test: passat alltrac Passat alltrac avto je omikan, a zmogljiv tudi izven asfalta

Osveženi passat ohranja prepoznavno obliko Volkswagnovih vozil s poudarkom na prostornosti za pet potnikov in velikem prtljažniku. Nemci so razkrili, da je bilo na zunaj spremenjeno vse, razren strehe. LED luči bodo spredaj svetile serijsko.

DOBRA NOVICA VW se je pogodil, golfi in passati nazaj na tekoči trak

Motorji so še vedno vsi prisilno polnjeni. Dvolitrski štirivaljnik je kombiniran s šeststopenjskim avtomatskim menjalnikom. Po zagotovilih proizvajalca so pri motorjih povečali navor, medtem, ko podatkov o njihovi moči in emisijah še niso sporočili. Zato pa naj bi v skladu z varčevalnimi načrti močno zmanjšali število kombinacij pogonskih motorjev in menjalnika.

Ljubljenec Slovencev Ali je VW passat pravkar izgubil konkurenta?

Znotraj so spremembe kozmetične, letijo pa v večini na armaturno ploščo. Pri Volkswagnu želijo ponuditi več standardne opreme. Standarden naj bi bil sistem za opozarjanja na vozila v mrtvem kotu, sistem za opozarjanje na nenamerno zapuščanje voznega pasu, sistem za opozorilo pred trkom, znotraj pa bo standarden 8-palčni zaslon na dotik, glasovno upravljanje in satelitski radio. Med opcijsko opremo bo prilagodljivi radarski tempomat, prilagodljiva ambientalna osvetlitev, prostoročno odpiranje prtljažnih vrat ...

Avto Toyota jo želi passatu in drugim podkuriti z novim modelom

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.