Avto
4197 ogledov

Prvi pogled na prenovljenega passata

Volkswagen passat Volkswagen
Posodobljeni volkswagen passat je pred vrati. K nam prihaja konec poletja. Kaj je znanega o njem?

Pri Volkswagnu so objavili prvo skico prenovljenega passata, ki ga bodo v limuzinski različici uradno predstavili na avtomobilskem salonu v Detroitu v začetku januarja.

VW passat alltrac Test: passat alltrac Avto Passat alltrac avto je omikan, a zmogljiv tudi izven asfalta

Osveženi passat ohranja prepoznavno obliko Volkswagnovih vozil s poudarkom na prostornosti za pet potnikov in velikem prtljažniku. Nemci so razkrili, da je bilo na zunaj spremenjeno vse, razren strehe. LED luči bodo spredaj svetile serijsko.

Volkswagen golf DOBRA NOVICA Avto VW se je pogodil, golfi in passati nazaj na tekoči trak

Motorji so še vedno vsi prisilno polnjeni. Dvolitrski štirivaljnik je kombiniran s šeststopenjskim avtomatskim menjalnikom. Po zagotovilih proizvajalca so pri motorjih povečali navor, medtem, ko podatkov o njihovi moči in emisijah še niso sporočili. Zato pa naj bi v skladu z varčevalnimi načrti močno zmanjšali število kombinacij pogonskih motorjev in menjalnika.

Ford Mondeo Vignale Ljubljenec Slovencev Avto Ali je VW passat pravkar izgubil konkurenta?

Znotraj so spremembe kozmetične, letijo pa v večini na armaturno ploščo. Pri Volkswagnu želijo ponuditi več standardne opreme. Standarden naj bi bil sistem za opozarjanja na vozila v mrtvem kotu, sistem za opozarjanje na nenamerno zapuščanje voznega pasu, sistem za opozorilo pred trkom, znotraj pa bo standarden 8-palčni zaslon na dotik, glasovno upravljanje in satelitski radio. Med opcijsko opremo bo prilagodljivi radarski tempomat, prilagodljiva ambientalna osvetlitev, prostoročno odpiranje prtljažnih vrat ...

Vžig Avto Toyota jo želi passatu in drugim podkuriti z novim modelom
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.