Razkrivamo notranjost novega golfa!

Foto: Volkswagen
Foto: Volkswagen
Na srečanju delničarjev je Volkswagen razkril nekaj sočnih novosti, povezanih z novo, osmo generacijo svojega najbolje prodajanega modela golf. Prvič so pokazali tudi fotografijo notranjosti vozila.
Oglej si celoten članek

V primerjavi z aktualno, sedmo generacijo golfa, je potovalna kabina precej drugačna. Osrednji zaslon je skoraj zlit skupaj z digitalnimi merilnimi instrumenti. Volkswagen je tudi radikalno zmanjšal število stikal v kabini. Zračnike so pomaknili pod velik osrednji zaslon občutljiv na dotik in jih ločili z nekaj stikali za najbolj osnovne funkcije, ki jih kot uporabniki vozil pogosto uporabljamo v vozilih.

NOVI GOLF VW izdal, kako bo novi golf pokoril konkurenco

Opaziti je nekaj odlagališč, vključno z enim za brezžično polnjenje telefona. Preoblikovana je tudi prestavna ročica, ki je avtomatizirana in še vedno v bližini električne parkirne zavore. Nov je tudi več funkcijski volan. Pričakujemo veliko več naprednih sistemov in nove materiale, s čimer želijo pri golfu narekovati tempo v C avtomobilskemu razredu v prihajajočem desetletju.

Foto: Volkswagen Volkswagen golf osme generacije

Avto Novi golf končno ujet brez kamuflaže

Novi golf osme generacije naj bi bil prvič predstavljen na oktobrskem dogodku v domačem Wolfsburgu.

Golf 8 Zaradi novega golfa vodilne v Volkswagnu boli glava

Kaj vse že vemo o njem, pa si lahko preberete tukaj.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:22 16. Maj 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v >>> www.3xDate.top

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.