Redar spal med meritvijo hitrosti, avtobusar pa med vožnjo na Facebooku

Foto: Bralec Redar Foto: Bralec Redar Foto: Bralec Redar Foto: bralka Voznik avtobusa na telefonu Foto: bralka Voznik avtobusa na telefonu
Ljubljanski redar je med opravljanjem meritev hitrosti zaspal, voznik avtobusa pa med vožnjo uporabljal telefon, preko katerega se je prijavil na Facebook.
Oglej si celoten članek

"Takle mamo z našimi redarji, brez izobrazbe, brez kulture, pol pa še spijo, ko delajo ...," je zapisal bralec zurnal24.si ob zgovornih fotografijah neoznačenega avtomobila, s katerim je eden od mestnih redarjev v Ljubljani v četrtek meril hitrost na Celovški cesti. Ker je šlo za zgodnjo popoldansko uro, to gotovo ni bil čas, namenjen za malico.

Ali je redar med popoldanskim dremežem sanjal o žvenkljanju kovancev, ni znano. Dejstvo je, da je merilnik v zadku avtomobila vse opravil sam, vključno s fotografiranjem prehitrih voznikov. 

Voznik na Facecbooku

Objava početja redarja je vzpodbudilo tudi bralko, da nam je poslala fotografije voznika avtobusa. "Med vožnjo je visel na Facebooku in s telefonom delal celo selfije," je pokomentirala dogodek ter ga podkrepila s fotografijo in pripisala, da je odgovoren za življenja, "visi" pa na Facebooku. Fotografiji sta objavljeni v galeriji.

Ste opazili zanimiv dogodek na naših cestah? Delite ga z nami prek spodnjega obrazca!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 19:36 24. April 2015.

    In kaj potem, če je med meritvami zaprl oči? Nikjer se ne vidi, da bi spal. Kaj pa naj počne …

  • 18:34 24. April 2015.

    A si je za parkiranje na avtobusni postaji, ki, če se ne motim, je prepovedano, nalepil obvestilo redarstva?

  • 16:27 24. April 2015.

    Kje piše da je spal ? Na takem soncu človek enostavno zapre oči in meditira , saj mu ni treba …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.