Avto
117 ogledov

Redar spal med meritvijo hitrosti, avtobusar pa med vožnjo na Facebooku

Redar
1/5
Bralka
Ljubljanski redar je med opravljanjem meritev hitrosti zaspal, voznik avtobusa pa med vožnjo uporabljal telefon, preko katerega se je prijavil na Facebook.

"Takle mamo z našimi redarji, brez izobrazbe, brez kulture, pol pa še spijo, ko delajo ...," je zapisal bralec zurnal24.si ob zgovornih fotografijah neoznačenega avtomobila, s katerim je eden od mestnih redarjev v Ljubljani v četrtek meril hitrost na Celovški cesti. Ker je šlo za zgodnjo popoldansko uro, to gotovo ni bil čas, namenjen za malico.

Ali je redar med popoldanskim dremežem sanjal o žvenkljanju kovancev, ni znano. Dejstvo je, da je merilnik v zadku avtomobila vse opravil sam, vključno s fotografiranjem prehitrih voznikov. 

Voznik na Facecbooku

Objava početja redarja je vzpodbudilo tudi bralko, da nam je poslala fotografije voznika avtobusa. "Med vožnjo je visel na Facebooku in s telefonom delal celo selfije," je pokomentirala dogodek ter ga podkrepila s fotografijo in pripisala, da je odgovoren za življenja, "visi" pa na Facebooku. Fotografiji sta objavljeni v galeriji.

Ste opazili zanimiv dogodek na naših cestah? Delite ga z nami prek spodnjega obrazca!

Komentarjev 15
  • Skippy 19:36 24.april 2015.

    In kaj potem, če je med meritvami zaprl oči? Nikjer se ne vidi, da bi spal. Kaj pa naj počne v času meritev? Isto kot tisto s telefonom. Nikjer ne vidimo, da ni kje stal na postaji ali pri kakšnem ...prikaži več semaforju, pri katerem ve, da bo čakal vsaj 1 minuto glede na vsakodnevne vožnje.

  • konstruktor 18:34 24.april 2015.

    A si je za parkiranje na avtobusni postaji, ki, če se ne motim, je prepovedano, nalepil obvestilo redarstva?

  • Žurnalček 16:27 24.april 2015.

    Kje piše da je spal ? Na takem soncu človek enostavno zapre oči in meditira , saj mu ni treba nič delati !