Renaultova kangooja sta odslej dva

Foto: Renault renault kangoo Foto: Renault renault kangoo Foto: Renault renault kangoo Foto: Renault renault kangoo Foto: Renault renault kangoo Foto: Renault renault kangoo Foto: Renault renault kangoo
Renault je po kar trinajstih letih predstavil novo generacijo kangooja, ki je po novem na voljo v dveh poglavitnih različicah. Odslej namreč obstajata renault kangoo in cenovno ugodnejši renault kangoo express.
Oglej si celoten članek

Kangoo in kangoo van, ki bosta na voljo tudi z električni  pogonom, se bosta nekoliko dvignila nad dosedanjega kangooja in bosta z boljšimi materiali, več udobja ter več opreme in tehnoloških dodatkov nagovarjala uporabnike, ki si v avtomobilu želijo bolj premiumskih občutkov.

Avto Renault za 9 potnikov ali veliko tovora

Foto: Renault renault kangoo

Za dinamične družine

Kot pravijo pri Renaultu, bo petsedežni osebni kangoo  nagovarjal dinamične družine in podjetja, ki ga bodo uvrstila v svoje flote, kot gospodarski kangoo van pa bo namenjen obrtnikom, flotam in trgovcem, ki si želijo dobro opremljenega prevoznika z možnostmi prilagoditev.

Avto Prihaja električni renault megane!

Kangoo van bo zato zelo dobro opremljen, med drugim z infozabavnim sistemom easy link in zmogljivo vzvratno kamero, na voljo pa bo v dveh dolžinah. V prvi bo lahko prevažal do 3,9 kubičnega metra, v drugi pa 4,9 kubičnega metra tovora. Pri Renaultu pa se pohvalijo predvsem z velikimi drsnimi vrati, ki se odprejo v kar 1,416 metra široko odprtino.

Foto: Renault renault kangoo

Nizkocenovni kangoo

Renault kangoo express bo po drugi strani namenjen predvsem podjetnikom, ki ga bodo uporabljali tudi za družinske potrebe, obrtnikom in trgovcev in tistim, pri katerih vrhunski materiali in oprema niso na prvem mestu. Enako bo veljalo tudi za kangoo express van, ki bo imel predvsem bolj robustno notranjost od kagooja vana. Njegov tovorni prostor bo z največ 3,7 kubičnega metra nekoliko manjši, zato pa pri Renaultu poudarjajo, da ima z 48 litri največ odlagališč v svojem razredu in da je skoraj enako dobro opremljen.

4 tisočake Se splača odšteti 4 tisočake več kot za dacio?

Foto: Renault renault kangoo

Renault kangoo bo v novi generaciji na ceste zapeljal spomladi, ko bo znanega tudi več o motorjih. Kangooja bodo v obeh različicah sicer izdelovali v francoski tovarni v Maubeugeju, kangoo express pa v maroškem Tangierju, v Evropi pa bo na voljo le kot gospodarska različica kangoo express van.  

test električnega Renault Kangoo Z. E., bolj zabavnega ni

Foto: Renault renault kangoo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.