Avto > Kombinirana
1285 ogledov

Renaultova kangooja sta odslej dva

renault kangoo
1/7
Renault
Renault je po kar trinajstih letih predstavil novo generacijo kangooja, ki je po novem na voljo v dveh poglavitnih različicah. Odslej namreč obstajata renault kangoo in cenovno ugodnejši renault kangoo express.

Kangoo in kangoo van, ki bosta na voljo tudi z električni  pogonom, se bosta nekoliko dvignila nad dosedanjega kangooja in bosta z boljšimi materiali, več udobja ter več opreme in tehnoloških dodatkov nagovarjala uporabnike, ki si v avtomobilu želijo bolj premiumskih občutkov.

renault trafic Avto Renault za 9 potnikov ali veliko tovora

renault kangoo | Avtor: Renault Renault

Za dinamične družine

Kot pravijo pri Renaultu, bo petsedežni osebni kangoo  nagovarjal dinamične družine in podjetja, ki ga bodo uvrstila v svoje flote, kot gospodarski kangoo van pa bo namenjen obrtnikom, flotam in trgovcem, ki si želijo dobro opremljenega prevoznika z možnostmi prilagoditev.

renault megane eVision Avto Prihaja električni renault megane!

Kangoo van bo zato zelo dobro opremljen, med drugim z infozabavnim sistemom easy link in zmogljivo vzvratno kamero, na voljo pa bo v dveh dolžinah. V prvi bo lahko prevažal do 3,9 kubičnega metra, v drugi pa 4,9 kubičnega metra tovora. Pri Renaultu pa se pohvalijo predvsem z velikimi drsnimi vrati, ki se odprejo v kar 1,416 metra široko odprtino.

renault kangoo | Avtor: Renault Renault

Nizkocenovni kangoo

Renault kangoo express bo po drugi strani namenjen predvsem podjetnikom, ki ga bodo uporabljali tudi za družinske potrebe, obrtnikom in trgovcev in tistim, pri katerih vrhunski materiali in oprema niso na prvem mestu. Enako bo veljalo tudi za kangoo express van, ki bo imel predvsem bolj robustno notranjost od kagooja vana. Njegov tovorni prostor bo z največ 3,7 kubičnega metra nekoliko manjši, zato pa pri Renaultu poudarjajo, da ima z 48 litri največ odlagališč v svojem razredu in da je skoraj enako dobro opremljen.

Renault kangoo extrem 4 tisočake Avto Se splača odšteti 4 tisočake več kot za dacio?

renault kangoo | Avtor: Renault Renault

Renault kangoo bo v novi generaciji na ceste zapeljal spomladi, ko bo znanega tudi več o motorjih. Kangooja bodo v obeh različicah sicer izdelovali v francoski tovarni v Maubeugeju, kangoo express pa v maroškem Tangierju, v Evropi pa bo na voljo le kot gospodarska različica kangoo express van.  

Renault kangoo Z. E: test električnega Avto Renault Kangoo Z. E., bolj zabavnega ni

renault kangoo | Avtor: Renault Renault

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.