Avto > Kombinirana
2023 ogledov

Renault za 9 potnikov ali veliko tovora

renault trafic
1/7
Renault
Renault je objavil prve fotografije in podatke o prenovljenem velikem prevozniku traficu, ki bo na ceste zapeljal prihodnjo pomlad.

Novi trafic bo v bolj vsakdanji različici trafic combi in poslovni različici trafic spaceclass drugačen predvsem, spredaj, kjer so mu namenili drugačen, narebren pokrov motorja v kombinaciji z bolj navpično masko z izrazitimi tremi letvicami, ki se skupaj s spodnjim okvirjem nadaljujejo v nove žaromete, ki svetijo v polni tehniki led. Izstopa predvsem oblika dnevnih luči, ki odražajo črko C, s katero se je trafic uskladil s cliom, capturjem in drugimi sodobnejšimi renaulti.

Renault Trafic Avto Si predstavljate, da bi delali kar med vožnjo?

renault trafic | Avtor: Renault Renault

Renault  trafic praznuje štirideseti rojstni dan. V vseh teh letih in treh generacijah jih je na ceste v petdesetih državah sveta zapeljalo več kot dva milijona.

V notranjosti, kjer je več kot dovolj prostora za devet potnikov in 1,8 kubičnega metra prtljge, izstopa nova armaturna plošča, ki jo poudarja predvsem horizontalna linija, ki se nadaljuje na obloge vrat in daje potnikom občutek širine. Nekaj je tudi novih odlagalnih površin in vdolbin, katerih skupna prostornina znaša 86 litrov, nova prestavna ročica in zračniki pa imajo kromirano površino, kar naj bi vzbujalo občutke večje harmoničnosti. V notranjosti so na voljo tudi nove barve in materiali, ki povečujejo možnosti prilagoditev.

renault trafic | Avtor: Renault Renault

Za obveščanje in zabavi skrbi sistem renault easy link z možnostjo povezave z obema glavnima operacijskima sistemoma mobilnih telefonov, podatki pa se prikazujejo na 8-palčnem osrednjem zaslonu. Tudi asistenčni sistemi so iz zadnje Renaultove generacije, varnost pa povečuje nova sprednja zračna vreča, ki lahko hkrati zavaruje tudi dva sovoznika.

Renault traffic spaceclass Spaceclass Avto Trafic spaceclass za najbolj zahtevne potnike

Prenovljeni trafic bo na voljo s tremi turbodizelskimi motorji. Osnovni bo novi motor dCi110, ki bo na voljo le v kombinaciji z ročnim menjalnikom, vmes bo motor dCi150, ki je v primerjavi s predhodnikom pridobil pet 'konjev' in bo deloval v kombinaciji z ročnim ali menjalnikom z dvojno sklopko, na vrhu ponudbe pa bo motor dCi170 v kombinaciji z menjalnikom z dvojno sklopko. Vsi motorji so seveda usklajeni s sodobnimi okoljskimi zahtevami.

renault trafic | Avtor: Renault Renault

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.