Avto
182 ogledov

Trafic spaceclass za najbolj zahtevne potnike

Renault traffic spaceclass
1/9
Renault
Renault se s traficom spaceclass podaja na osvajanje trga prestižnih kombijev za prevoz potnikov.

Spaceclass je nova različica trafica, zasnovana v skladu s potrebami kupcev, ki iščejo najboljšo
kombinacijo prijetnosti vožnje in udobnosti vozila na trgu. 

Glede na izvedenko lahko sprejme do devet potnikov, ki jim ponuja prostornost in udobnost na višji ravni. Tako ima sedeže druge in tretje vrste vpete na tirnice, kar omogoča več kot 50 različnih postavitev, kar je edinstveno v tem segmentu.

Sedeži se lahko tudi zavrtijo, na voljo pa je snemljiva osrednja mizica, tako da lahko spaceclass postane konferenčna pisarna na kolesih. Za to dodatno poskrbijo še vtičnice za 230 V in USB priključki. 

Na armaturni plošči je množica praktičnih in značilnih podrobnosti, med katerimi so tudi z usnjem
prevlečen volan, množica odlagalnih mest ter kromasti ali črni satinirani okrasni vstavki. Osrednji zaslon z diagonalo 7 palcev prikazuje sliko navigacijske naprave MEDIANAV Evolution ali naprave R-Link Evolution s funkcijo Android Auto ter sliko kamere za vzvratno vožnjo (glede na različico).

Na zunaj je Trafic SpaceClass prepoznaven zahvaljujoč svetlobnemu pečatu spredaj, kromasti
maski, lakiranima odbijačema, oznakama SpaceClass na prednjih blatnikih, ekskluzivni premierni
kovinski temno sivi barvi karoserije (siva Comète), mnogih črnih satiniranih elementih in brušenih 17-palčnih platiščih (glede na izvedenko).

Trafic spaceclass cilja na poklicne kupce, ki želijo več udobja za potnike ne glede na dolžino poti. Še posebej primeren bo tako za različna podjetja in hotele, ki uporabljajo kombije za
prevoz potnikov na ali z letališč in železniških postaj, ali pa za taksi podjetja ali samostojne
šoferje. Zanimiv utegne biti tudi za marsikatero družino. 

Spaceclass prihaja na evropske trge jeseni 2017, že te dni pa premiero doživlja na Cannskem festuivalu, kjer je eno od uradnih vozil. 

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.