Še tretjič - phaeoton

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
VW bo na salon v Pekingu zapeljal z novim phaetonom. No, ne ravno novim, svoji admiralski ladji so namenili le tretjo prenovo.
Oglej si celoten članek

Phaeton VW proizvaja od leta 2003, z njim pa je "ljudski avto" postal avto za petičneže. Vendar pa phaeton tržno nikoli ni uspel parirati preostali nemški trojki. Nekaj spodbude so mu namenili s prenovo za modelno leto 2009, po dveh letih pa je čas za novo.

Najnovejši phaeton modelnega leta 2011 se na zunaj razlikuje po lučeh, ki so grafično ukrojene po zadnjih smernicah tovarne. Tudi spredaj so mu dodali LED dnevna svetila, zadnja se svetijo v podkvasti obliki.

Vidi se, da se v marsičem navezuje na bližnjega sorodnika, novega A8, saj ima podoben infotainment sistem, vključno z možnostjo navigacije prek Google Maps. Tu so še prilagodljiva svetila, štiriobmočna klimatska naprava, ...

Poleg standardnega podvozja si lahko kupci omislijo tudi podaljšanega, motorji so štirje, vsi moč prenašajo prek štirikolesnega pogona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.