Šef BMW-ja omedlel na eni osrednjih tiskovnih koferenc

Foto: EPA Harald Krüger Foto: EPA Harald Krüger Foto: EPA Harald Krüger Foto: EPA Harald Krüger
BMW-ju se je na osrednji tiskovni konferenci v Frankfurtu zgodila nerodnost, ko je njegovega novega šefa Haralda Krügerja obšla slabost in je za hip omedlel. Težko pričakovano konferenco so morali prekiniti.
Oglej si celoten članek

BMW je v Frankfurt pripeljal celotno falango svojih novosti - novo generacijo X1, serijo 7 tudi v različici priključnega hibrida, prenovljeno serijo 3, električno serijo 2 gran tourer, M6 GT3 in cestno izpeljanko M6 competition edition s 600 konji ...

Med glavnimi govorci je bil Harald Krüger, ki je šele maja prevzel vodenje družbe iz rok Norberta Reithoferja. 

A je na svojem prvem velikem salonu v tej vlogi 49-letnega Krügerja pred množico novinarjev obšla slabost in je padel na tla. Takoj so mu priskočili na pomoč, vseeno pa je bila BMW tiskovna konferenca že po nekaj minutah prekinjena.

V kasnejši izjavi za javnost so pri BMW sporočili, da se Krüger po zdravniški oskrbi počuti v redu in da je imel težave s pritiskom, saj da se je po napornih poslovnih poteh v tujini v zadnjih dneh že zjutraj počutil slabo. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.