Avto
18 ogledov

Šef BMW-ja omedlel na eni osrednjih tiskovnih koferenc

Harald Krüger
1/4
EPA
BMW-ju se je na osrednji tiskovni konferenci v Frankfurtu zgodila nerodnost, ko je njegovega novega šefa Haralda Krügerja obšla slabost in je za hip omedlel. Težko pričakovano konferenco so morali prekiniti.

BMW je v Frankfurt pripeljal celotno falango svojih novosti - novo generacijo X1, serijo 7 tudi v različici priključnega hibrida, prenovljeno serijo 3, električno serijo 2 gran tourer, M6 GT3 in cestno izpeljanko M6 competition edition s 600 konji ...

Med glavnimi govorci je bil Harald Krüger, ki je šele maja prevzel vodenje družbe iz rok Norberta Reithoferja. 

A je na svojem prvem velikem salonu v tej vlogi 49-letnega Krügerja pred množico novinarjev obšla slabost in je padel na tla. Takoj so mu priskočili na pomoč, vseeno pa je bila BMW tiskovna konferenca že po nekaj minutah prekinjena.

V kasnejši izjavi za javnost so pri BMW sporočili, da se Krüger po zdravniški oskrbi počuti v redu in da je imel težave s pritiskom, saj da se je po napornih poslovnih poteh v tujini v zadnjih dneh že zjutraj počutil slabo. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.