Takšna bo po novem škoda fabia

Foto: Škoda Prenovljena škoda fabia Foto: Škoda Prenovljena škoda fabia Foto: Škoda Prenovljena škoda fabia Foto: Škoda Prenovljena škoda fabia
Škoda bo na avtomobilskem salonu v Ženevi razkrila svojo največjo novost v prvi polovici letošnjega leta. Prve fotografije so že poslali na splet.
Oglej si celoten članek

Aktualna, tretja generacija popularne škode fabie je na trgu od leta 2014 naprej. Lani na avtomobilskem salonu v Ženevi so predstavili trivaljni 1,0-litrski TSI motor za fabio, letos pa bodo v Švici pokazali prenovljeno različico aktualnega modela.

Škoda Škoda karoq je nasledil yetija

Zanimivo, fabia še ne bo na voljo v četrti generaciji, čeprav je VW lani pokazal novega pola, Seat pa novo ibizo. Fabia na videz ni bistveno spremenjena, dobila je nove prednje led žaromete, spremenjeno ima masko in odbijače, led žarometi so tudi na zadku. 

Avto Škoda ukinja enega svojih modelov

Foto: Škoda Prenovljena škoda fabia

V potovalni kabini je nov večpredstavnostni sistem s 6,5-palčnim zaslon na dotik, na novo so oblikovali instrumentalno ploščo, Čehi poudarjajo vgradnjo bolj kakovostnih materialov, nove dvobarvne kombinacije sedežev, USB, Bluetooth, vsadek za spominsko kartico, Apple CarPlay, Android Auto in MirrorLink, dva USB priključka za potnike na zadnjih sedih in držalo za tablico. Med asistenčnimi sistemi se omenjajo sistem za opozorila na vozila v mrtvem kotu in sistem  za opozorilo na prečni promet.

Škoda superb Škoda superb, bravo za ta serijski gumb!

V ponudbi ne bo dizelskega motorja, niti ne štirivaljnika, le bencinski trivaljniki z litrom prostornine, dva atmosferska s 45 kilovatov moči (60 KM) oziroma 56 kilovatov moči (75 KM) in dva turbo motorja z 71 kilovatov moči (90 KM) in 82 kilovatov moči (110 KM). 

Prva vožnja Škoda rapid: Zategnili gubice in vstavili nov motor

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.