Slovenec z audijem na plažo

Your browser doesn’t support HTML5 video

Neki slovenski turist je močno precenil sposobnosti svojega "terenskega" audija in se je zakopal v prod javne plaže na Hvaru. Seveda ga je doletela jeza upravljalca plaže.
Oglej si celoten članek

Po poročanju 24sata.hr je v sredo zvečer na plaži v Milni neki Slovenec prišel na nenavadno idejo, da bo s svojim audijem Q5 mariborskih registracij kar prek javne plaže spravil do morja vodni skuter, ki ga je imel na prikolici. Pri tem pa se je zalomilo, saj se je prod za njegovega mehkega terenca izkazal za prehud zalogaj in se je vkopal. 

Da bi bila zadrega še hujša, ga je opazil upravljavec plaže in nanj izlil svoj bes, kako da je vozniku sploh padla v glavo ideja o kolovratenju po plaži z avtomobilom. "Pa človek, si ti znorel? Imaš pet minut, da izvlečeš avto, najdeš grablje in plažo vrneš v prvotno stanje," je besnel čuvaj. 

Vozniku audija so na pomoč sicer na srečo prihiteli slovenski gostje iz bližnje restavracije in pomagali avtomobil potisniti iz proda. Tudi grablje je voznik takoj našel in pohitel k odpravi posledic svojega neumnega izleta. Je pa bil verjetno na koncu vseeno zadovoljen, da čuvaj ni poklical še policije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 16:34 8. Avgust 2014.

    Seveda je saniral, če se je pa na polno usral, drugače bi jih pa dobil po p... in po denarnici.

  • In pol folk kupuje šmekaste terence k niso nč druzga k okras. Pol se pa počutjo vsemogočne..češ to je terenc …

  • 14:42 7. Avgust 2014.

    Glavno, da se preseravamo z audiji in skuterčki po Hrvaški. Hudič je, da v takih primerih izpadeš še večja budala, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.