Avto
53 ogledov

Slovenec z audijem na plažo

Audi na plaži 24sata.hr
Neki slovenski turist je močno precenil sposobnosti svojega "terenskega" audija in se je zakopal v prod javne plaže na Hvaru. Seveda ga je doletela jeza upravljalca plaže.

Po poročanju 24sata.hr je v sredo zvečer na plaži v Milni neki Slovenec prišel na nenavadno idejo, da bo s svojim audijem Q5 mariborskih registracij kar prek javne plaže spravil do morja vodni skuter, ki ga je imel na prikolici. Pri tem pa se je zalomilo, saj se je prod za njegovega mehkega terenca izkazal za prehud zalogaj in se je vkopal. 

Da bi bila zadrega še hujša, ga je opazil upravljavec plaže in nanj izlil svoj bes, kako da je vozniku sploh padla v glavo ideja o kolovratenju po plaži z avtomobilom. "Pa človek, si ti znorel? Imaš pet minut, da izvlečeš avto, najdeš grablje in plažo vrneš v prvotno stanje," je besnel čuvaj. 

Vozniku audija so na pomoč sicer na srečo prihiteli slovenski gostje iz bližnje restavracije in pomagali avtomobil potisniti iz proda. Tudi grablje je voznik takoj našel in pohitel k odpravi posledic svojega neumnega izleta. Je pa bil verjetno na koncu vseeno zadovoljen, da čuvaj ni poklical še policije.

Komentarjev 9
  • maresem 16:34 08.avgust 2014.

    Seveda je saniral, če se je pa na polno usral, drugače bi jih pa dobil po p... in po denarnici.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:50 07.avgust 2014.

    In pol folk kupuje šmekaste terence k niso nč druzga k okras. Pol se pa počutjo vsemogočne..češ to je terenc to je mrcina. Ma to ti ni terenc v pravem pomenu besede. To ti je en mal močnejši navadn avto ...prikaži več z bogatim izgledom. Ja glej srečo je mel da je bil paznik razumevajoč v smislu da mu je dal priložnost da poprav napako. Morm rečt da je dobr ravnal paznik pa čeprav je bil besen. Če bi policija pršla bi mogu še plačvat kazen pa to. + za Hrvata- za Slovenca+ za Slovence ki so pomagal Slovencu :p

  • atzz 14:42 07.avgust 2014.

    Glavno, da se preseravamo z audiji in skuterčki po Hrvaški. Hudič je, da v takih primerih izpadeš še večja budala, kot si že.