Tako pa izgleda, ko ne vidite tovornjaka pred seboj

Foto: Dars Nesreča na avtocesti Foto: Dars Nesreča na avtocesti Foto: Dars Nesreča na avtocesti Foto: Dars Nesreča na avtocesti
Pred dnevi je prišlo na primorski avtocesti do nesreče, ker voznik kombiniranega vozila ni opazil delovne zapore pred seboj.
Oglej si celoten članek

Dars je na odseku Logatec - Unec izvajal nujna vzdrževalna dela ob pomoči delovne premične zapore, ko se je v nekem trenutku v tovornjak, opremljen z naletnim mehom, zaletel voznik kombiniranega vozila. 

Posledice so sicer na fotografijah videti kar hude, a naj bi bil nepazljivi voznik le lažje poškodovan. So pa seveda nastajali zastoji.

Oči na cesto, še posebej na avtocesti v prihajajočih dneh, ko bo na cesti vse več turistov, hkrati pa bo Dars pospešeno izvajal dela za vzpostavitev novega sistema cestninjenja, zaradi česar po vsem omrežju gradi portale.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:07 12. Maj 2017.

    Kako je bilo poskrbljeno in označeno stoječe vozilo pa itak nima veze ker darsovci včasih kar tja v tri dni …

  • 13:12 12. Maj 2017.

    če si na cesti glej cesto in ne vse drugo. ko si na cesti za volanov je od voznika edina …

  • 12:43 12. Maj 2017.

    Mobiteli so nevarna zadeva. Še dobr, da darsovci uporabljajo naletne mehe.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.