Avto
230 ogledov

Tako pa izgleda, ko ne vidite tovornjaka pred seboj

Nesreča na avtocesti
1/4
Dars
Pred dnevi je prišlo na primorski avtocesti do nesreče, ker voznik kombiniranega vozila ni opazil delovne zapore pred seboj.

Dars je na odseku Logatec - Unec izvajal nujna vzdrževalna dela ob pomoči delovne premične zapore, ko se je v nekem trenutku v tovornjak, opremljen z naletnim mehom, zaletel voznik kombiniranega vozila. 

Posledice so sicer na fotografijah videti kar hude, a naj bi bil nepazljivi voznik le lažje poškodovan. So pa seveda nastajali zastoji.

Oči na cesto, še posebej na avtocesti v prihajajočih dneh, ko bo na cesti vse več turistov, hkrati pa bo Dars pospešeno izvajal dela za vzpostavitev novega sistema cestninjenja, zaradi česar po vsem omrežju gradi portale.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • evelux 20:07 12.maj 2017.

    Kako je bilo poskrbljeno in označeno stoječe vozilo pa itak nima veze ker darsovci včasih kar tja v tri dni ustavijo in brez vsakega varnostnega opozorila in ko se zgodi se zgodi in malo ne pazljivosti in je to to.

  • wester62 13:12 12.maj 2017.

    če si na cesti glej cesto in ne vse drugo. ko si na cesti za volanov je od voznika edina okupacija cesta in kaj se na cesti dogaja, ne pa vse drugo bolj pomembno kot varna vožnja. zato pa toliko naletov.

  • NeAnonimni 12:43 12.maj 2017.

    Mobiteli so nevarna zadeva. Še dobr, da darsovci uporabljajo naletne mehe.