Tako so se kupci po tragediji odzvali na zahteve po ukinitvi SUV vozil

Foto: Epa
Foto: Epa
Tragična nesreča v Berlinu, ko je voznik porsche macana do smrti na pločniku povozil štiri ljudi, je imela za povod zahtevo, da se morajo SUV vozila umakniti iz mest.
Oglej si celoten članek

Na začetku septembra se je v Berlinu v Nemčiji zgodila tragična nesreča, v kateri je voznik porsche macana iz nepojasnjenega razloga (izključili so možnost terorističnega napada) nenadno zapeljal na pločnik med množico ljudi. Do smrti je povozil štiri osebe, med njimi je bil tudi 3-letni deček in njegova babica.

Avto Audi predstavil novo okrepitev med SUV modeli

Dan po nesreči se je na ulicah Berlina na kraju tragičnega dogodka zbralo nekaj sto protestnikov, ki so se spomnili žrtev nesreče tako, da so sedli na cesto in blokirali promet. Nekateri so nosili transparente, s katerimi so namigovali, da so SUV vozila motorizirani morilci.

Foto: Epa

Avto Kako hiter je prvi RS med suvi?

Zanimivo je, da so v Nemčiji zožili ceste, zmanjšali število parkirnih mest, dvignili cene goriva in potrošnike stalno opozarjajo na klimatske spremembe. Kljub temu pa niso ustavili naraščajoče priljubljenosti SUV vozil. V Nemčiji so lani prodali milijon SUV vozil, kar pomeni, da je vsako tretje novo vozilo športni terenec ali križanec.

Avto Seatov veliki SUV bo dobil kabel

Pri nemškem Automobilewoche so po nesreči porsche macana in štirih mrtvih ljudi naredili raziskavo, v kateri so želeli ugotoviti, ali je priljubljenost SUV vozil po tragediji 6. septembra kaj manjša. In ugotovili prav nasprotno. Žgoča razprava o SUV in terenskih vozilih od berlinske nesreče ni vplivala na zanimanje kupcev.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 16:43 21. September 2019.

    gibalna kolicina je masa x hitrost. Velika razlika je, ce te zgazi 1 tonska ali pa 2 tonska zival. terenc …

  • 16:03 21. September 2019.

    Pozabljate bistvo in sicer da je voznik dobil božjastni napad.Tako bi morali dat jebat zdravnike ki so mu odobrili vožnjo …

  • 10:34 21. September 2019.

    Google je plačal za vsakodnevno delo na spletu od doma 600 do 1000 dolarjev.i so prejeli prvi mesec $ 23586 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.