Tamara Zidanšek po poti Novaka Đokovića

Foto: Peugeot
Foto: Peugeot
Peugeot je nagradil slovensko teniško junakinjo in polfinalistko OP Francije v tenisu.
Oglej si celoten članek

Peugeot je v teniškem svetu prisoten že več kot tri desetletja, med njegovimi ambasadorji pa je tudi najboljši teniški igralec na svetu.

Foto: Peugeot

Novak Đoković. Znamka želi tenis tudi v Sloveniji povezati z našimi uspešnimi teniškimi igralci. Peugeot je zato v sodelovanju z Avtotehno Vis podprl slovensko teniško igralko Tamaro Zidanšek, ki se je letos po uspehu na odprtem prvenstvu Francije kot prva Slovenka po Mimi Jauševec uvrstila v polfinale prestižnega grand slam turnirja Roland-Gaross in tako postala 47. igralka na svetu.

Foto: Peugeot

"Tenis je za Peugeot naravna izbira, saj gre za dinamiko, odličnost, eleganco in čustva. Prav te vrednote želimo deliti s svojimi strankami. Izjemno ponosni smo, da tudi v Sloveniji nadgrajujemo povezavo s tenisom in sponzorstvo Tamare Zidanšek je tako naravno nadaljevanje zvestobe tenisu, ki bo še bolj utrdila prepoznavnost znamke v Sloveniji,« je povedal Adam Kavšek, direktor P Automobil Importa, zastopnika za znamko Peugeot v Sloveniji. 


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.