Avto
1283 ogledov

Tamara Zidanšek po poti Novaka Đokovića

Peugeot
Peugeot je nagradil slovensko teniško junakinjo in polfinalistko OP Francije v tenisu.

Peugeot je v teniškem svetu prisoten že več kot tri desetletja, med njegovimi ambasadorji pa je tudi najboljši teniški igralec na svetu.

 | Avtor: Peugeot Peugeot

Novak Đoković. Znamka želi tenis tudi v Sloveniji povezati z našimi uspešnimi teniškimi igralci. Peugeot je zato v sodelovanju z Avtotehno Vis podprl slovensko teniško igralko Tamaro Zidanšek, ki se je letos po uspehu na odprtem prvenstvu Francije kot prva Slovenka po Mimi Jauševec uvrstila v polfinale prestižnega grand slam turnirja Roland-Gaross in tako postala 47. igralka na svetu.

 | Avtor: Peugeot Peugeot

"Tenis je za Peugeot naravna izbira, saj gre za dinamiko, odličnost, eleganco in čustva. Prav te vrednote želimo deliti s svojimi strankami. Izjemno ponosni smo, da tudi v Sloveniji nadgrajujemo povezavo s tenisom in sponzorstvo Tamare Zidanšek je tako naravno nadaljevanje zvestobe tenisu, ki bo še bolj utrdila prepoznavnost znamke v Sloveniji,« je povedal Adam Kavšek, direktor P Automobil Importa, zastopnika za znamko Peugeot v Sloveniji. 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.