Teslin tovornjak že polni baterijo za premiero

Foto: Tesla
Foto: Tesla
Objavljena je bila še ena fotografija, ki napoveduje revolucijo v svetu tovornjakov.
Oglej si celoten članek

Tesla kljub kritikam in slabim vestem, ki zaradi težav s proizvodnjo ključnega modela 3 dežujejo zadnje tedne, ostaja zavezan obljubi, da bo sredi novembra predstavil podobo svojega električnega tovornjaka. 

Avto 30 bralcev skupaj z AMZS vabimo na ekskluzivni dogodek

16. novembra zvečer bomo izvedeli vse, kar je Elon Musk trenutno pripravljen povedati o tovornjaku, ki naj bi Teslino bolj kot ne uspešno vizijo med električnimi avti prenesel še na gospodarska vozila.

Sicer močno zasenčenega frotografija vseeno razkriva nekaj detajlov, iz katerih je jasno, da bo imel Teslin vlačilec zašiljen nos v skladu z novimi smernicami proizvajalcev, ki težijo k nižjemu zračnemu uporu od dosedanjih tovornjakov. Odlikovale ga bodo markantne LED dnevne luči, očitno bo kabina kar prostorna. 

Lahko pričakujemo, da bo imel celo plejado različnih asistenčnih sistemov, tudi Teslinega pilota za (pol)samodejno vožnjo. 

Avto Tesla z največjo izgubo vseh časov

Predviden doseg z enim polnjenjem naj bi bil do 482 kilometrov (30 milj), je že pred časom potrdil Musk. Dizelski dolgoprogaši bodo tudi zaradi tega še nekaj časa v očitni prednosti.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.