Avto
2643 ogledov

Teslin tovornjak že polni baterijo za premiero

Tesla Tesla
Objavljena je bila še ena fotografija, ki napoveduje revolucijo v svetu tovornjakov.

Tesla kljub kritikam in slabim vestem, ki zaradi težav s proizvodnjo ključnega modela 3 dežujejo zadnje tedne, ostaja zavezan obljubi, da bo sredi novembra predstavil podobo svojega električnega tovornjaka. 

AMZS spa Avto 30 bralcev skupaj z AMZS vabimo na ekskluzivni dogodek

16. novembra zvečer bomo izvedeli vse, kar je Elon Musk trenutno pripravljen povedati o tovornjaku, ki naj bi Teslino bolj kot ne uspešno vizijo med električnimi avti prenesel še na gospodarska vozila.

Sicer močno zasenčenega frotografija vseeno razkriva nekaj detajlov, iz katerih je jasno, da bo imel Teslin vlačilec zašiljen nos v skladu z novimi smernicami proizvajalcev, ki težijo k nižjemu zračnemu uporu od dosedanjih tovornjakov. Odlikovale ga bodo markantne LED dnevne luči, očitno bo kabina kar prostorna. 

Lahko pričakujemo, da bo imel celo plejado različnih asistenčnih sistemov, tudi Teslinega pilota za (pol)samodejno vožnjo. 

Superpolnilnica Tesla Avto Tesla z največjo izgubo vseh časov

Predviden doseg z enim polnjenjem naj bi bil do 482 kilometrov (30 milj), je že pred časom potrdil Musk. Dizelski dolgoprogaši bodo tudi zaradi tega še nekaj časa v očitni prednosti.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.