To zna biti nova uspešnica tudi v Sloveniji

Foto: Kia
Foto: Kia
Prva fotografija.
Oglej si celoten članek

Kia je pokazala prvo fotografijo novega modela Xceed, s katerim še razširja svojo družino ceed modelov. 

Avto Tu nekaj ni v redu, to ne more biti kia

Xceed bo novi avto, ki bo nekakšen križanec med kombilimuzino in suvom. Do polovice je xceed zelo podoben kombilimuzini, medtem ko je od B stebrička dalje originalen z dvignjenimi rameni, padajočo streho in nabitim zadkom. Vse skupaj dopolnjujejo velika kolesa, obrobljena s črno plastiko. 

Foto: Kia

Uau! Kia s proceedom po poti Mercedesa

Xceed želi Kia pozicionirati napram klasičnim večjim suvom, pri čemer bo kljub dvignjenemu podvozju izpostavljeno nižje težišče in s tem možnost bolj dinamične vožnje. Ali bo xceed imel štirikolesni pogon, bo treba počakati na uradno premiero, ki se bo zgodila v prihodnjih tednih.

Foto: Kia

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 12:35 13. Junij 2019.

    Masikej in marsikatera balgovna znamka...samo za aktero ceno. Golf highline 4 je leta 2000 bil v trgovina 2mio 800.000 tolarjev. …

  • 16:07 7. Junij 2019.

    "a se spomnite ene reklame za avto, ko CEO velikega avto koncerna komentira avto konkurence in reče: "Ta avto ima …

  • 09:55 6. Junij 2019.

    a se spomnite ene reklame za avto, ko CEO velikega avto koncerna komentira avto konkurence in reče: "Ta avto ima …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.