Avto
3556 ogledov

To zna biti nova uspešnica tudi v Sloveniji

Kia xceed Kia
Prva fotografija.

Kia je pokazala prvo fotografijo novega modela Xceed, s katerim še razširja svojo družino ceed modelov. 

Kia Stinger GT Avto Tu nekaj ni v redu, to ne more biti kia

Xceed bo novi avto, ki bo nekakšen križanec med kombilimuzino in suvom. Do polovice je xceed zelo podoben kombilimuzini, medtem ko je od B stebrička dalje originalen z dvignjenimi rameni, padajočo streho in nabitim zadkom. Vse skupaj dopolnjujejo velika kolesa, obrobljena s črno plastiko. 

 | Avtor: Kia Kia

Kia proceed Uau! Avto Kia s proceedom po poti Mercedesa

Xceed želi Kia pozicionirati napram klasičnim večjim suvom, pri čemer bo kljub dvignjenemu podvozju izpostavljeno nižje težišče in s tem možnost bolj dinamične vožnje. Ali bo xceed imel štirikolesni pogon, bo treba počakati na uradno premiero, ki se bo zgodila v prihodnjih tednih.

 | Avtor: Kia Kia

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • TistoPravo 12:35 13.junij 2019.

    Masikej in marsikatera balgovna znamka...samo za aktero ceno. Golf highline 4 je leta 2000 bil v trgovina 2mio 800.000 tolarjev. Torej 12.000 eur. Danes so te vrste in te opremljenosti avtomobili tudi 36.000 eur. Torej 3x kratnik skorajda. Napredek pa ...prikaži več je, da ti poleg volana prodajo še en kup stvari..,ki prej koristijo njim, ko kupcu. Več trhnike, več možnosti okvar. Danes komot voziš 20 let starga Golfa al pa Volvota...te današnje pa trojno preplačaš, voziš pa bp komaj da do 150 jurjev km..

  • Rdečivrag 16:07 07.junij 2019.

    "a se spomnite ene reklame za avto, ko CEO velikega avto koncerna komentira avto konkurence in reče: "Ta avto ima samo eno pomanjkljivost. Nismo ga naredili mi!" .. no to" To je bil cel škandal, se spomin. V ceeda ali ...prikaži več i30 se je usedel šef VW in izjavil to. In je ime verjetno res prav...Golf je sicer super avto, ampak pod črto ga pa z racionalnostjo, več kot dvakrat daljšo garancijo in še čim korejčki pač nesejo.

  • pesnik51 09:55 06.junij 2019.

    a se spomnite ene reklame za avto, ko CEO velikega avto koncerna komentira avto konkurence in reče: "Ta avto ima samo eno pomanjkljivost. Nismo ga naredili mi!" .. no to