Toyota razkrila avto, ki bo zamenjal aurisa

Foto: Toyota
Foto: Toyota
Auris se leta 2019 poslavlja. Toyota pokazala svojega novega aduta.
Oglej si celoten članek

NOVA AVENSIS IN AURIS Toyota auris in avensis po prenovi bistveno varnejša

Ime Corolla bo globalno uporabljeno za novo generacijo Toyotinih modelov v segmentu C. Nova kombilimuzina, limuzina in karavan, ki bodo na evropskem trgu na voljo na začetku leta 2019, bodo zamenjali ime auris.

TO SO UGOTOVITVE Dizel v aurisu najboljši, golf se pelje najbolje, astra najbolj popolna

Novo poimenovanje sovpada z uvedbo Toyotine platforme TNGA (Toyota New Global Architecture) pri vseh različicah modela corolla. Platforma TNGA bo nadomestila tri dosedanje platforme. Vse tri karoserijske različice modela corolla bodo na voljo z najnovejšo hibridno tehnologijo.

Avto Toyota pomahala v slovo dizlom in predstavila aurisa

Corolla je sicer najbolj prodajani avtomobilski model vseh časov. Od premiere leta 1966 je bilo po vsem svetu prodanih že več kot 45 milijonov primerkov.

Avto O, sedaj vemo, kako bo izgledal znotraj novi auris

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.