Avto
4212 ogledov

O, sedaj vemo, kako bo izgledal znotraj novi auris

Toyota corolla Toyota
Ob premieri kombilimuzinske toyote corolle je postalo jasno, kako bo znotraj izgledal evropski auris.

Vse od ženevskega avtosalona dalje je marsikoga žrlo vprašanje, ali bo nova generacija toyota aurisa znotraj naredila enako drzen skok naprej kot pri zunanjosti. Japonci so namreč s temnimi stekli skrbno skrili notranjost v Švici razstavljenega avta, ki bo v Slovenijo zapeljal na začetku prihodnjega leta. 

Toyota auris Avto Sosed nam je razkril skrivnost golfovega goniča

So pa pri Toyoti sedaj predstavili ameriško različico, ki jo bodo na tamkajšnjem trgu poimenovali kar corolla in se bo tako v ponudbi pridružila limuzini. Ob tem so pokazali tudi notranjost, ki jo zaznamujejo v dobršni meri digitalizirana šoferjeva informacijska plošča in dokaj preproste notranje linije, medtem ko je na sredinski konzoli novost velik "lebdeči" zaslon. Glede na prve fotografije je jasno, da bo nova tudi programska oprema, ki bo poganjala informacijski vmesnik, očitno bosta del opreme Apple Car Play in Android Auto, za dober zvok pa bo znal poskrbeti JBL. 

Še ena novost - ne bo več "casio" ure!

Toyota corolla | Avtor: Toyota Toyota
Toyota corolla | Avtor: Toyota Toyota
Toyota corolla | Avtor: Toyota Toyota

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.