V Kranju v Goodyearu se ugašajo stroji

Foto: Goodyear Dunlop Sava Tires
Foto: Goodyear Dunlop Sava Tires
V Goodyearu zaradi izrednih razmer začasno zaustavljajo proizvodnjo. Zaustavitev bodo v fazah izvedli do konca tega tedna, veljala pa bo do najmanj 3. aprila.
Oglej si celoten članek

Iz družbe V Goodyear so sporočili, da spremljajo situacij in se prilagajajo razmeram, povezanim z virusom Covid–19. Kot pojasnjujejo v podjetju, so poleg rednega ozaveščanja sodelavcev o potrebni higieni in ustreznem preventivnem ravnanju prostore opremili z razkužili, reorganizirali postopke v menzi, ob tem pa zaposlene redno opozarjali na spoštovanje minimalne medsebojne razdalje. Zaposlenim, ki jim narava dela to dovoljuje, so omogočili delo od doma.

Koronavirus Kako učinkovito razkužiti avto

Najnovejši ukrep pa je, da bodo v Goodyearu začasno zaprli svoje evropske tovarne. Ukrep, ki ga bodo uvedli do konca tega tedna in bo trajal do najmanj 3. aprila oziroma do nadaljnjega, vključuje Goodyearove tovarne v Franciji, Nemčiji, Luksemburgu, na Nizozemskem, Poljskem in tudi v Sloveniji.

Avto "Ne morem zavarovati avta, kdo plača, če jutri na cesti počim?"

Z namenom ohranjanja nemotene dobave kupcem, bodo skladišča še naprej delovala, vendar z zmanjšano ekipo zaposlenih, "ki bo dosledno upoštevala usmeritve in priporočila državnih institucij ter svoje delo opravljala na ustrezni medosebni razdalji," zagotavljajo v podjetju.

Avto Kaj lahko storim, če se mi pokvari avto?

V Goodyearu bodo začasni ukrep zaprtja izvedli na način, ki bo omogočal hiter ponovni zagon proizvodnje, čim bodo razmere to dopuščale.

Ustavitev ob 22.00 Revoz: Ostanite doma
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.