V takšnem udobju in ambientu se bodo vozili v novem mercedesu S

Foto: Mercedes-Benz Mercedes-benz razred S Foto: Mercedes-Benz Mercedes-benz razred S Foto: Mercedes-Benz Mercedes-benz razred S Foto: Mercedes-Benz Mercedes-benz razred S Foto: Mercedes-Benz Mercedes-benz razred S Foto: Mercedes-Benz Mercedes-benz razred S Foto: Mercedes-Benz Mercedes-benz razred S Foto: Mercedes-Benz Mercedes-benz razred S Foto: Mercedes-Benz Mercedes-benz razred S Foto: Mercedes-Benz Mercedes-benz razred S
To bo zares nekaj posebnega.
Oglej si celoten članek

Pri Mercedes-Benzu po koščkih razkrivajo skrivnosti njihove admiralske ladje, novega razreda S. Potem ko so pred dnevi že razkirili nekaj skrivnosti glede naslednje generacije MBUX infozabavnega sistema ter zasnove varne in udobne vožnje, pa so se tokrat posvetili luksuznemu udobju, ki ga bodo deležni potniki v novem S. Pravijo, da bo notranjost S-a z "naslednjim nivojem luksuza" postal žilvljenjski "tretji prostor", kot sprostitvena vmesna točka oziroma zatočišče med domom in pisarno. 

Avto Zadnji potniki v novem mercedesu bodo varni kot v vati

Pri ustvarjanju prijaznega ambienta so kombinirali eleganco, visoko kakovost materialov in oblikovno lahkotnost. Kako jim je uspelo, si oglejte v galeriji in videu.

Premiera novega razreda S bo 2. septembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:32 16. Avgust 2020.

    Nagravžen in neuporaben.

  • 10:02 16. Avgust 2020.

    S takšnimi vozili ljudje ratujemo slabi in štorasti vozniki ne da bi se tega zavedali, vse dlje traja, da ne …

  • 09:56 16. Avgust 2020.

    Zanimivo je predvsem, da je ljudem takšen avto brez tipk v notranjem prostoru všeč. Meni ni, zakaj? Tudi sam vozim …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.