Avto
7189 ogledov

V takšnem udobju in ambientu se bodo vozili v novem mercedesu S

Mercedes-benz razred S
1/10
Mercedes-Benz AG
To bo zares nekaj posebnega.

Pri Mercedes-Benzu po koščkih razkrivajo skrivnosti njihove admiralske ladje, novega razreda S. Potem ko so pred dnevi že razkirili nekaj skrivnosti glede naslednje generacije MBUX infozabavnega sistema ter zasnove varne in udobne vožnje, pa so se tokrat posvetili luksuznemu udobju, ki ga bodo deležni potniki v novem S. Pravijo, da bo notranjost S-a z "naslednjim nivojem luksuza" postal žilvljenjski "tretji prostor", kot sprostitvena vmesna točka oziroma zatočišče med domom in pisarno. 

Mercedes razred S zračna blazina Avto Zadnji potniki v novem mercedesu bodo varni kot v vati

Pri ustvarjanju prijaznega ambienta so kombinirali eleganco, visoko kakovost materialov in oblikovno lahkotnost. Kako jim je uspelo, si oglejte v galeriji in videu.

Premiera novega razreda S bo 2. septembra.

Komentarjev 3
  • maresem 11:32 16.avgust 2020.

    Nagravžen in neuporaben.

  • dizelcek 10:02 16.avgust 2020.

    S takšnimi vozili ljudje ratujemo slabi in štorasti vozniki ne da bi se tega zavedali, vse dlje traja, da ne omenjam asistentov za parkiranje, s starim avtom prideš in pogledaš v ogledalo in že si ga sam parkiral lepo ravno. ...prikaži več S parkirnim asistentom moramo zopet poiskati v meniju kje je funkcija in kako bi radi parkirali, a na cesti stojimo ne vede že 1.minitu, tako da ostale začnemo dolgo ovirati. Žal ni tukaj prihodnosti.

  • dizelcek 09:56 16.avgust 2020.

    Zanimivo je predvsem, da je ljudem takšen avto brez tipk v notranjem prostoru všeč. Meni ni, zakaj? Tudi sam vozim celo življenje Mercedes vozila, kar sem si zamislil do sedaj prižgati, ugasniti, ali nastaviti sem to preprosto uredil s pritiskom ...prikaži več na tipko. Žal današnji svet tega več ne nudi, vse je postalo zakomplicirano, tudi če želimo nekaj na hitro nastaviti se moramo igrati po meniju in tipkati po čistem ekranu, na katerem ostanejo nevšečni prstni odtisi, pogleda na cesto pa takrat dolgo ni.