Video: Kaj se zgodi, ko Američana postaviš v krožno križišče

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Z eno besedo, zmeda.
Oglej si celoten članek

Zračni videoposnetek prikazuje novo krožišče v ameriški zvezni državi Kentucky. V ZDA so krožna križišča precej manj običajna kot v Evropi, še posebej na podeželju. 

Eno od njih so postavili tudi na lokaciji prej klasičnega križišča, v katerem je redno prihajalo do hudih nesreč. Nekatere voznike je novo štirismerno krožišče zelo zmedlo. Nekaj jih ni vedelo niti, po katerem voznem pasu naj zapeljejo vanj, eden od tovornjakov je tako vanj zapeljal po nasprotni strani vozišča. 

Svet Mesto v BiH dobilo krožišče. Posnetki nasmejali tisoče ljudi.

Podjetje, ki je zgradilo krožišče, je posnetek naredilo prav z namenom, da bi z njim podučilo voznike na napake in pravilno vožnjo skozi novo vrsto infrastrukture. Posnetek sicer ni najnovejši, je pa še vedno aktualen.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 10:33 11. Februar 2023.

    Kot je rd2dmk2 že ugotovil tole krožišče nima niti 1 same talne oznake kot drugo pa ne se delat norca …

  • 23:18 10. Februar 2023.

    no. ne tako na hitro.. a kdo kje vidi kakšne znake, označbe talne označbe . me zanma kako bi vi …

  • 16:23 10. Februar 2023.

    Ne reče se zastonj "stupid Americans"!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.