Svet
37973 ogledov

Mesto v BiH dobilo krožišče. Posnetki nasmejali tisoče ljudi.

Krožišče Profimedias
Mesto Teslić je bogatejše za krožišče, v katerem pa se vozniki še nikakor ne znajdejo.

V mestu Teslić v Bosni in Hercegovini so pred nekaj dnevi namenu predali novo krožišče. Čeprav naj bi bila pridobitev za voznike dobra vest, saj s tem olajša prometne konice, pa se zdi, da jim je novost predvsem zakomplicirala življenje. 

Očitno se številni vozniki še kar ne znajdejo, kar dokazuje tudi posnetek, ki se širi na spletu. Na posnetku, objavljenem na Twitterju, se vidi, kako se vozniki odločijo voziti mimo pravil krožnega toka, uberejo pač najkrajšo pot. 

Posnetek so komentirali številni uporabniki, zabaval jih je, nato pa se je oglasil eden izmed komentatorjev in opozoril, da glede na to, da so pristojni očitno pozabili postaviti znake, da gre za krožni tok, se vozniki pač znajdejo po svoje. 

Smučarski center Ravna Planina ste vedeli? Popotnik V Bosni se je odprl ta fantastičen smučarski resort

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 11
  • janez_vindon 13:48 06.januar 2023.

    če ni oznak na cestišču in prometnih znakov, potem se tudi to dogaja

  • LukaMB 19:52 04.januar 2023.

    Ne boste verjeli koliko bedakov pri nas zavira v krožišču in se vsiljuje v izhod z notranjega pasu ven in zaustavi promet (namesto da naredi krog), vklopijo žmigavce že pred vstopom v krožišče in seveda napačno po zunanjem delu kroga ...prikaži več obvozijo celo krožišče in ne gredo ven na prvem izhodu. Kdaj se bo to nehalo?Predvsem ta obvoz celotnega krožišča po zunanjem delu, ko bi se morali izključiti na prvem izvozu!Policija, prosim kaznujte vse bedake, ki se ne izključijo ven na prvem izhodu v tem primeru

  • Naklonsky 10:35 04.januar 2023.

    Veliko ‘bosancev’ je tudi na naših krožiščih.