Video: Kako je toča v 10 minutah uničila teslo

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Vsako poletje vidimo, kako toča ujame voznike na cesti med vožnjo. Največji davek pogosto plačajo avtomobili. Na spletu se je pojavil posnetek, kako močno je velika toča poškodovala teslo model 3.
Oglej si celoten članek

Video posnetek nevihte s točo, ko tolče po pločevini in steklih tesle model 3, prihaja iz Alberte v Kanadi. Zgodil se je 1. avgusta, ko se je Russ Osborne peljal po avtocesti v tesli model 3. Njega in okoli sedemdeset drugih vozil je ujela nevihta in to na jasi, brez dobrega zavetja.

Video Skrivnostna Ferrarijeva formula znova opažena na avtocesti

Ker se ni imel kam skriti, je Osborne ustavil avto in ostal v avtu. Snemal je iz kabine in opazoval, kako mu je toča dobesedno uničila avto. Deset minut neurja je bilo dovolj, da so kosi ledu v velikosti teniške žogice razbili avto do te mere, da je voda vdirala v kabino.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 08:12 28. Avgust 2022.

    ne verjamem, če lahko preživi razmere v vesolju mu ena toča ne more prit do živega!

  • 09:59 26. Avgust 2022.

    Sedaj bo še bolj "šibala",k je karoserija optimirana na "golf žogica efekt"😂🤣 Nisem škodoželjen ali pa nevoščljiv...sam če imaš cvenk …

  • 18:52 25. Avgust 2022.

    Ameriška kvaliteta, pleh papir, šipe pa da niti ne omenjam...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.