Avto
23565 ogledov

Video: Kako je toča v 10 minutah uničila teslo

Posledice na vozilu po veliki toči Youtube
Vsako poletje vidimo, kako toča ujame voznike na cesti med vožnjo. Največji davek pogosto plačajo avtomobili. Na spletu se je pojavil posnetek, kako močno je velika toča poškodovala teslo model 3.

Video posnetek nevihte s točo, ko tolče po pločevini in steklih tesle model 3, prihaja iz Alberte v Kanadi. Zgodil se je 1. avgusta, ko se je Russ Osborne peljal po avtocesti v tesli model 3. Njega in okoli sedemdeset drugih vozil je ujela nevihta in to na jasi, brez dobrega zavetja.

S formulo 1 po avtocesti Video Avto Skrivnostna Ferrarijeva formula znova opažena na avtocesti

Ker se ni imel kam skriti, je Osborne ustavil avto in ostal v avtu. Snemal je iz kabine in opazoval, kako mu je toča dobesedno uničila avto. Deset minut neurja je bilo dovolj, da so kosi ledu v velikosti teniške žogice razbili avto do te mere, da je voda vdirala v kabino.


 

Komentarjev 5
  • pofukanavlada22 08:12 28.avgust 2022.

    ne verjamem, če lahko preživi razmere v vesolju mu ena toča ne more prit do živega!

  • rokobert 09:59 26.avgust 2022.

    Sedaj bo še bolj "šibala",k je karoserija optimirana na "golf žogica efekt"😂🤣 Nisem škodoželjen ali pa nevoščljiv...sam če imaš cvenk za tak avto,bi moral imeti tudi za zavarovanje proti toči...jaz imam svojega 16 let starega C-Maxa še zmeraj zavarovanega proti ...prikaži več toči...novo Mazdo pa itak🙄

  • Avatar Jurič Zvonko
    juric 18:52 25.avgust 2022.

    Ameriška kvaliteta, pleh papir, šipe pa da niti ne omenjam...