Video: Obračun v slovenskem pristanišču

Foto: BMW BMW M3 in M4 Foto: BMW BMW M3 in M4 Foto: BMW BMW M3 in M4 Foto: BMW BMW M3 in M4 Foto: BMW BMW M3 in M4 Foto: BMW BMW M3 in M4 Foto: BMW BMW M3 in M4 Foto: BMW BMW M3 in M4 Foto: BMW BMW M3 in M4 Foto: BMW BMW M3 in M4 Foto: BMW BMW M3 in M4
V Luki Koper se je odvijala dirka dveh novih športnih avtomobilov oddelka M.
Oglej si celoten članek

Kot smo poročali pred dnevi, smo si lahko le nekaj dni po uradni predstavitvi novih BMW-jev M3 in M4 oba ogledali tudi v Sloveniji.

Vozili novega M Vozili smo BMW X4 M - razvrat z okusom dirkalnega avta!

BMW je namreč v Luki Koper za oba avtomobila posnel digitalne promocijske videje, ki so rezultat časa, v katerem na naša življenja vpliva korona virus, saj bodo v precejšnji meri nadomestili prav takšne prireditve, kot je bila predstavitev obeh modelov izbrani zainteresirani javnosti. Posnetek je zdaj na ogled, v njem pa nastopa sam direktor oddelka M pri BMW Markus Flash, ki je na koncu atraktivnega videa zaključi in kolegu Edu Weihretterju pove, da je M4 hitrejši s 510 konjskimi močmi in pogonom na na štiri kolesa, da pa je M3 z ročnim menjalnikom in pogonom na zadnji kolesi še bolj zabavno voziti.

Foto: BMW BMW M3 in M4

Avto BMW razkril najbolj vroča modela

V Luki Koper tudi svetovni prvak 

BMW-jeva ekipa je za zurnal24.si omenila, da so v Luki Koper naleteli na zelo dobro sodelovanje, vendar je bil projekt kljub kratkemu trajanju, saj so vsa snemanja opravili v eni noči, organizacijsko zelo zahteven. Med drugim so zaradi napisov na kontejnerjih, ki so služili kot kulisa, morali soglasja za uporabo avtorskih pravic pridobiti pri prav vseh lastnikih kontejnerjev v luki. Na snemanju so med drugim uporabili dron, ki ga je upravljal svetovni prvak v letenju z droni, ki jih je osupnil s svojo spretnostjo. Pripomnil je tudi, da je bilo vijuganje med pristaniškimi napravami eno najbolj zahtevnih opravil v njegovi pestri karieri.

Foto: BMW BMW M3 in M4

Avto Bili smo pri BMW-ju doma

Dodajmo še tisto, kar marsikoga najbolj zanima: M3 in M4 v »navadni« različici do 100 kilometrov na uro pospešujeta 4,2 sekunde, v različicah competition pa za enak dosežek potrebujeta le 3,9 sekunde. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.