Avto
6497 ogledov

Video: Obračun v slovenskem pristanišču

BMW M3 in M4
1/11
BMW
V Luki Koper se je odvijala dirka dveh novih športnih avtomobilov oddelka M.

Kot smo poročali pred dnevi, smo si lahko le nekaj dni po uradni predstavitvi novih BMW-jev M3 in M4 oba ogledali tudi v Sloveniji.

BMW X4 M competition Vozili novega M Avto Vozili smo BMW X4 M - razvrat z okusom dirkalnega avta!

BMW je namreč v Luki Koper za oba avtomobila posnel digitalne promocijske videje, ki so rezultat časa, v katerem na naša življenja vpliva korona virus, saj bodo v precejšnji meri nadomestili prav takšne prireditve, kot je bila predstavitev obeh modelov izbrani zainteresirani javnosti. Posnetek je zdaj na ogled, v njem pa nastopa sam direktor oddelka M pri BMW Markus Flash, ki je na koncu atraktivnega videa zaključi in kolegu Edu Weihretterju pove, da je M4 hitrejši s 510 konjskimi močmi in pogonom na na štiri kolesa, da pa je M3 z ročnim menjalnikom in pogonom na zadnji kolesi še bolj zabavno voziti.

BMW M3 in M4 | Avtor: BMW BMW

BMW M3 in M4 Avto BMW razkril najbolj vroča modela

V Luki Koper tudi svetovni prvak 

BMW-jeva ekipa je za zurnal24.si omenila, da so v Luki Koper naleteli na zelo dobro sodelovanje, vendar je bil projekt kljub kratkemu trajanju, saj so vsa snemanja opravili v eni noči, organizacijsko zelo zahteven. Med drugim so zaradi napisov na kontejnerjih, ki so služili kot kulisa, morali soglasja za uporabo avtorskih pravic pridobiti pri prav vseh lastnikih kontejnerjev v luki. Na snemanju so med drugim uporabili dron, ki ga je upravljal svetovni prvak v letenju z droni, ki jih je osupnil s svojo spretnostjo. Pripomnil je tudi, da je bilo vijuganje med pristaniškimi napravami eno najbolj zahtevnih opravil v njegovi pestri karieri.

BMW M3 in M4 | Avtor: BMW BMW

BMW muzej, BMW Welt Avto Bili smo pri BMW-ju doma

Dodajmo še tisto, kar marsikoga najbolj zanima: M3 in M4 v »navadni« različici do 100 kilometrov na uro pospešujeta 4,2 sekunde, v različicah competition pa za enak dosežek potrebujeta le 3,9 sekunde. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.