Voznica se je pomotoma znašla sredi dirke

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Na znameniti dirkalni stezi Interlagos v brazilskem Sao Paulu se je zgodil do sedaj neviden primer. In to med dirko.
Oglej si celoten članek

V Interlagosu je živahno vsak konec tedna, ko potekajo uradne dirke različnih državnih prvenstev. Pretekli konec tedna pa so bili gledalci priča dogodku, ki se do zdaj še ni zgodil. Med prvenstveno dirko Mercedes-Benz Challenge je moral na stezo zapeljati varnostni avto. Razlog, na stezi so opazili nepovabljenega gosta, belega mini cooperja!

Noro Video: Gasilce skoraj zadela leteča goreča pnevmatika

Po poročanju brazilskega portala UOL je 29-letna Renata Monti, ki je bila za vozilom minija, po dogodku dejala, da je tik pred tem sodelovala na drift stezi, ki je v bližini in je nato nekako, ne da bi sploh vedela, kako, ugotovila, da vozi po dirkalni stezi Interlagos in, da jo prehitevajo mercedesi.

Bizarno Video z bencinske postaje: Z bencinom pral avto

29-letnica je dodala, da je, ko se je znašla na progi, začela voziti ob robu in prosila za pomoč, kako naj zapelje ven. Pospremili so jo v bokse in napotili nazaj na drift stezo.

Video Video: Obračun v slovenskem pristanišču

Iz avtomobilskega združenja Sao Paulo so sporočili, da preiskujejo incident.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:10 2. November 2020.

    Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na …

  • 15:08 2. November 2020.

    kakšna drift proga neki

  • 11:27 2. November 2020.

    Jaz sem se znašel v čakalni vrsti štarta gorskega državnega prvenstva. Ker so bile zaprte vse ostale ceste - obvoz …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.