Avto
4175 ogledov

Voznica se je pomotoma znašla sredi dirke

Youtube
Na znameniti dirkalni stezi Interlagos v brazilskem Sao Paulu se je zgodil do sedaj neviden primer. In to med dirko.

V Interlagosu je živahno vsak konec tedna, ko potekajo uradne dirke različnih državnih prvenstev. Pretekli konec tedna pa so bili gledalci priča dogodku, ki se do zdaj še ni zgodil. Med prvenstveno dirko Mercedes-Benz Challenge je moral na stezo zapeljati varnostni avto. Razlog, na stezi so opazili nepovabljenega gosta, belega mini cooperja!

Leteča pnevmatika Noro Avto Video: Gasilce skoraj zadela leteča goreča pnevmatika

Po poročanju brazilskega portala UOL je 29-letna Renata Monti, ki je bila za vozilom minija, po dogodku dejala, da je tik pred tem sodelovala na drift stezi, ki je v bližini in je nato nekako, ne da bi sploh vedela, kako, ugotovila, da vozi po dirkalni stezi Interlagos in, da jo prehitevajo mercedesi.

Bizarno Avto Video z bencinske postaje: Z bencinom pral avto

29-letnica je dodala, da je, ko se je znašla na progi, začela voziti ob robu in prosila za pomoč, kako naj zapelje ven. Pospremili so jo v bokse in napotili nazaj na drift stezo.

BMW M3 in M4 Video Avto Video: Obračun v slovenskem pristanišču

Iz avtomobilskega združenja Sao Paulo so sporočili, da preiskujejo incident.
 

Komentarjev 3
 • Avatar Sienna_Skinner
  Sienna_Skinner 17:10 02.november 2020.

  Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na plačo znašal 26385 USD, samo 3 ure sem delal na prenosnem računalniku. To počnem ...... >>>>>>> DouCash.Com

 • abraham5 15:08 02.november 2020.

  kakšna drift proga neki

 • Žurnalček 11:27 02.november 2020.

  Jaz sem se znašel v čakalni vrsti štarta gorskega državnega prvenstva. Ker so bile zaprte vse ostale ceste - obvoz 110km - sem mislil, da me bodo spustili takoj za enim , s tem da 2 x parkiram, ker so ...prikaži več spuščali tekmovalce na 2 min. Sam da bo hec večj , jaz sem stal v vrsti s Fiat 126p s prtljažnikom in dvema škatlama gor. Gledalci so pokal od smeha, ker so mislili ,da sem jaz vložek za razvedrilo. Na samem štartu me seveda niso spustili naprej ampak je bila obvozna cesta za nazaj

Sorodne novice