Voznice pod pritiskom, če je zraven moški

Foto: BMW
Foto: BMW
Britanski raziskovalci so v anketah, v katerih so sodelovali pari, ugotovili, da so voznice najbolj pod pritiskom takrat, ko na sedežu poleg njih sedi moški.
Oglej si celoten članek

Več kot polovica žensk, ki so sodelovale v anketi neke zavarovalniške hiše, je izjavilo, da so nervozne, ko v avtomobilu zraven njih sedi partner.

Moški se na drugi strani ne vznemirjajo, če poleg njih sedi ženska. Le 10 odstotkov jih je odgovorilo, da v takem primeru vozijo počasneje. Raziskava je pokazala tudi, da se devet odstotkov moških ne želi peljati v vozilu, če je za volanom njihova žena. 13 odstotkov žensk je menilo, da je njihov partner za volanom preveč samozavesten, vsaka deseta pa je mnenja, da njihov partner vozi prehitro oziroma agresivno. Le 17 odstotkov moških meni, da vozijo lepše od svoje boljše polovice, odstotek manj pa jih meni, da njihova partnerica ni sposobna parkirati avtomobila.

Kdo bo vozil, se pari dogovarjajo glede na tip potovanja. Tako obstaja velika verjetnost, da bo moški vozil na daljši poti, na slabše vzdrževanih cestah in v slabšem vremenu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.