Vsestranski mehanik, ki že 20 let širi znanje in nabira izkušnje

Foto: Osebni arhiv Kandidat za Mehanika leta 2019 Leon Voršič
Predstavljamo kandidata za Mehanika leta 2019 Leona Voršiča, ki je zadnjih 11 let zaposlen pri podjetju Avto Triglav d.o.o., poslovna enota Maribor.
Oglej si celoten članek

Leon Voršič kot avto serviser dela že 20 let. Redno se udeležuje vseh predavanj in šolanj s strani principala. Pridobil je naziv diagnostični tehnik in opravlja vsa diagnostična, mehanska, vulkanizerska in električna dela.

Avto Mehanik, katerega strast je obnova motorjev

Poklic mehanika mu je všeč, ker je delo dinamično in je v neposrednem stiku z najsodobnejšo tehnologijo v avtomobilski stroki. Poklic mu je všeč tudi zato, ker se lahko v njem nenehno izpopolnjuje in s tem rešuje vedno nove težave na vozilih.

Avto Vsak tretji slovenski dirkač je mehanik

Zaposlen je pri podjetju Avto Triglav d.o.o., poslovna enota Maribor. Podjetje se ukvarja s prodajo in servisiranjem vozil Fiat, Fiat Professional, Jeep, Alfa Romeo in Ford.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.